O nama

Agencija MT-NEKRETNINE d.o.o. smještena je u sjeveroistočnom dijelu Republike Hrvatske, središtu Bjelovarsko – bilogorske županije, sa sjedištem u Bjelovaru, Prilaz A. Hebranga 17.

Registrirana je kao MT-NEKRETNINE društvo s ograničenom odgovornošću za nekretnine, informatiku i usluge. Osnovni predmet poslovanja – djelatnosti je: poslovanje nekretninama, savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem nekretninama, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mijenja, promidžba, obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu, te zastupanje domaćih i inozemnih tvrtki. Posluje na području Republike Hrvatske, a najvećim dijelom na području svoje Županije.

Zaposlenici Agencije navedenom djelatnošću bave se 15-tak godina. Vlasnik koji je ujedno i direktor Agencije otvorio je svoju tvrtku 2006. godine.

Agencija MT-nekretnine d.o.o. Bjelovar, Prilaz A. Hebranga 17 ispunjava sve uvjete propisane Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina (NN br. 107/2007) i upisana je u REGISTAR POSREDNIKA u prometu nekretnina koji vodi Hrvatska gospodarska komora.

Agencija ima potpisan ugovor sa Croatia osiguranjem d.d. o osiguranju od profesionalne odgovornosti za štetu koju bi eventualno nalogodavcu ili trećim osobama mogli prouzročiti obavljanjem poslova posredovanja nekretninama.

Direktor Agencije Mario Turković stručno je osposobljen za posredovanje u prometu nekretninama za koje ima Uvjerenje o stručnoj osposobljenosti posrednika nekretnina i Potvrdu o položenom stručnom ispitu za agenta posredovanja u prometu nekretnina, čime je stekao pravo upisa u IMENIK AGENATA posredovanja u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Mario Turković također je imenovan za Stalnog sudskog vještaka za procjene nekretnina, te obavlja usluge procjene vrijednosti nekretnina za pravne i fizičke osobe. Agencija ima sklopljen Ugovor o poslovnoj suradnji za izradu procjena tržišne vrijednosti nekretnina s Zagrebačkom bankom d.d. i Raiffeisenbank d.d. , a prema pojedinačnim zahtjevima izrađuje procjene i za druge banke (Splitska banka d.d., Sberbank d.d. i Croatia banka d.d.) štedionice (Raiffeisen stambene štedionice d.d., Wustenrot stambena štedionica d.d.) i pravne osobe. Na zahtjev sudova izrađuje procjembene elaborate u postupcima vještačenja.

U dosadašnjem radu poslovnost i profesionalnost Agencije upoznali su klijenti s područja Republike Hrvatske i više zemalja Europe.

Agencija MT-nekretnine d.o.o. je jedina agencija na području Bjelovarsko-bilogorske županije koja na temelju Ugovora o poslovnoj suradnji s Zagrebačkom bankom d.d. i Erste&Steiermärkische Bank d.d. za svoje klijente može osigurati povoljniju kamatnu stopu za 0,5%, nego što je mogu ostvariti sami klijenti u banci.

Agencija ima daleko najveći broj nekretnina u svojoj ponudi i klijenata s kojima surađuje, te je jedina agencija na području naše županije koja pruža kompletnu uslugu od preuzimanja nekretnina i pa do ostvarenja kredita po povoljnijim uvjetima, te pružanja kompletne podrške na svim područjima posredovanja u prometu nekretnina.

U svom radu Agencija koristi usluge i surađuje s više provjerenih i profesionalnih vanjskih suradnika (javnobilježnički i odvjetnički uredi, geodetski uredi, banke, štedionice i dr.), kako bi klijentima pružila što potpuniju, sigurniju i kvalitetniju uslugu.
Najveći broj klijenata obraća nam se na temelju preporuka !


OBRATITE SE S PUNIM POVJERENJEM I UVJERITE U STRUČNOST I EFIKASNOST AGENCIJE I OSTVARITE UŠTEDE!!!


Osnovni podaci:
Naziv: MT-NEKRETNINE d.o.o. za nekretnine, informatiku i usluge
Skraćeni naziv: MT-NEKRETNINE d.o.o.
Sjedište: Bjelovar, Prilaz A. Hebranga 17
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Bjelovaru, Tt-07/467-2
MBS: 010065516
OIB: 93997604195
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR3024020061100494461 ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK HR5623600001102388939 ZAGREBAČKA BANKA HR6324840081105301120 RAIFFEISEN BANK
Temeljni kapital: 20.000,00 Kn
Članovi uprave: Mario Turković

Osnovni podaci: Naziv: MT-PROCJENE d.o.o. za nekretnine, procjene i usluge
Skraćeni naziv: MT-PROCJENE d.o.o.
Sjedište: Bjelovar, Prilaz A. Hebranga 17
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Bjelovaru, Tt-18/204-4 
MBS: 010105088
OIB: 48638824035
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR7824020061100863943 ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK
Temeljni kapital: 20.000,00 Kn
Članovi uprave: Mario Turković